Діти Харківщини отримали понад 20 тисяч подарункових боксів від організації «Крок в нове життя»

За останні півтора року діти Харківщини змогли отримати понад 20 тисяч подарункових боксів від організації «Крок в нове життя» у співпраці з Українським Продовольчим Банком.

Про це розповіла у пресцентрі Укрінформу голова правління організації «Крок в нове життя» Наталя Раріна під час конференції «День донора їжі: підсумки та перспективи».

“Це масштабний проєкт, який ми продовжуємо. У його рамках наша команда передавала бокси харківським дітям під час організованих нами свят. До речі, найчастіше їздили саме у прифронтові території”, - розповіла Раріна.

У коментарі кореспондентці Укрінформу вона також зазначила, що найбільше відвідували саме деокуповані території - Ізюмщину, Чугуївщину, Балаклію та Богодухів.

“Наповнення боксів залежало від потреб населеного пункту та змінювалося в залежності від громади. Однак в набір обовʼязково входила їжа, подарунки у вигляді солодощів, засоби гігієни, памперси тощо”, - каже Раріна.

Під час цих свят діти лишали волонтерам свої малюнки, тож організація активно шукає спосіб показати їх світу.

Читайте також: На благодійному галаконцерті у Берліні зібрали €1 мільйон для допомоги українським дітям

“Це не просто зображення, це історії про життя цих дітей. Наприклад, один хлопчик намалював смартфон і пояснив волонтерці, що це телефон його тата, який вже ніколи йому не подзвонить, бо загинув на війні. Також деякі малюнки намальовані шматочком вугілля, коли діти переховувалися від обстрілів у підвалах”, - пояснила голова правління організації «Крок в нове життя».

Раріна у ході конференції вручила голові Продовольчого Банку нагороду від інженерного війська ЗСУ за гуманітарну підтримку Харківщини, під гаслом “Не маємо права на помилку”.