На Донеччині всі відділення Укрпошти забезпечені генераторами і системами Starlink

В Донецькій області всі 106 відділень «Укрпошти» наразі забезпечені генераторами і супутниковими системами Starlink для доступу до Інтернету.

Про це на брифінгу повідомив директор Донецького регіону АТ «Укрпошта» Максим Сутковий, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми провели велику роботу по підготовці до блекаутів. Всі наші відділення забезпечені генераторами, а також системами Starlink доступу до мережі Інтернет. Тобто, навіть коли в місті відсутнє електропостачання, ви можете звернутися до нашого відділення та скористатись будь-якою послугою», - сказав Сутковий.

Він зазначив, що у відділеннях «Укрпошти» можна отримати посилку, зробити платіж, придбати необхідні товари, котрі є в наявності у відділеннях навіть тоді, коли нема електропостачання у населеному пункті.

На уточнююче запитання Укрінформу, Сутковий повідомив, що наразі на території Донеччини, яка контролюється українською владою, працюють 106 відділень «Укрпошти».

Читайте також: Працівники Укрпошти в небезпечні райони Донеччини їдуть у бронежилетах та шоломах

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує будинки, енергетичні та різні інфраструктурні об’єкти.

Область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

На території Донеччини наразі залишаються близько 472 тис. мешканців.