Автобус із школярами потрапив у ДТП на Вінниччині, постраждали п’ятеро дітей

Фото

На Вінниччині 4 червня біля с. Кунка Гайсинського району у ДТП потрапив мікроавтобус із 17 дітьми та 5 дорослими, які поверталися з екскурсії, постраждали 5 підлітків і 2 дорослих.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

«Поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій постраждало 5 підлітків і 2 дорослих. Автопригода сталась 4 червня близько 00:40 біля с. Кунка, Гайсинського району. Внаслідок аварії один неповнолітній госпіталізований, інші після надання допомоги відпущені додому», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

У салоні мікроавтобуса перебували 17 дітей, віком від 7 до 17 років, та 5 дорослих. Група поверталась з екскурсії.

Читайте також: На Кіровоградщині автівка з’їхала у кювет - двоє загиблих

За медичною допомогою звернулось 7 пасажирів, з яких 5 підлітків віком 16 та 17 років, з них один госпіталізований. Іншим учасникам ДТП надано медичну допомогу та відпущено додому.

Водій був тверезий. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомлялось, на Вінниччині 29 травня внаслідок зіткнення із вантажівкою перекинувся пасажирський автобус, постраждали 11 осіб.