У Нікопольському районі від ворожих обстрілів постраждали троє цивільних

Фото

На Дніпропетровщині сьогодні від ворожих обстрілів постраждали жителі Нікопольщини: два чоловіка та літня жінка; пошкоджені вісім житлових будинків.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

«Ворог знову тероризував мирних жителів Нікопольщини. Постраждали двоє чоловіків 47 та 49 років, а також 85-річна жінка. Але все добре, лікуватимуться вдома…Пошкоджені 8 житлових будинків, 5 господарських споруд, теплиці, більше двох з половиною десятків сонячних панелей, лінія електропередачі. Знищено екскаватор, ще один – пошкоджений», - написав Лукашук.

Він зазначив, що за сьогодні війська РФ запустили сім дронів-камікадзе по Нікополю та Мирівській громаді, а також обстріляли райцентр з артилерії.

За словами посадовця, уламки збитого у Новомосковському районі російського БПЛА пошкодили приватний будинок. Також зранку було гучно в одній з громад на Синельниківщині, в інших громадах області день минув спокійно.

Читайте також: Росіяни обстріляли Північне на Донеччині, одна людина загинула

Як повідомлялося, Дніпропетровщина і зокрема місто Нікополь та прилеглі до нього населені пункти перебувають під обстрілами російських військ, майже щодня ворог тероризує цивільних жителів, руйнує будинки, енергетичні та різні інфраструктурні об’єкти.