На Житомирщині люди знову зібрались під ТЦК через смерть чоловіка

Фото

У Баранівці на Житомирщині люди знову прийшли під будівлю місцевого Територіального центру комплектування та соціальної підтримки через смерть 32-річного чоловіка.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила заступниця начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Житомирській області Іванна Сілецька.

«Біля приміщення другого відділу Звягельського ТЦК та СП розпочато збори. Їх організатори – місцеві мешканці. Там зібралося близько 30 осіб. Мета проведення зборів громадян – висловлення невдоволення та привернення уваги до загибелі місцевого жителя», - зазначила Сілецька.

За її словами, до охорони громадського порядку залучені 17 працівників поліції.

Читайте також: Смерть чоловіка в ТЦК на Житомирщині: прокуратура почала розслідування

Як повідомляв Укрінформ, у Баранівці на Житомирщині поховали 32-річного чоловіка, якого військовослужбовці ТЦК доставили на проходження ВЛК. За інформацією обласного ТЦК та СП, він помер через епілептичний напад, а не внаслідок побиття військовослужбовцями.

5 червня у Баранівці більш як сотня людей вийшли на акцію під будівлю місцевого ТЦК та СП.

Правоохоронці розпочали розслідування за фактом смерті військовозобов’язаного у районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки Житомирської області.

Фото: Суспільне.Житомир