На Донеччині росіяни минулої доби вбили цивільного, ще двох поранили

Росіяни 8 червня вбили одного жителя Донеччини, ще двоє зазнали поранень.

Про це повідомляє начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграмі, передає Укрінформ.

"За 8 червня росіяни вбили одного жителя Донеччини — у Нью-Йорку. Ще дві людини в області за добу отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення загинули 1993 мешканці області, ще 4999 поранено. Зальна кількість жертв росіян подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

"Всього за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 67 людей, у тому числі 8 дітей", - написав Філашкін.

За його словами у Краматорському районі ворожих обстрілів зазнали Ямпіль, Ямполівка, Терни і Зарічне Лиманської громади. У Костянтинівській громаді пошкоджено 11 будинків: 6 у Марковому і 5 у Миколаївці. У Берестку Іллінівської громади пошкоджені 8 об'єктів.

У Нью-Йорку Торецької громади Бахмутського району одна людина загинула, пошкоджено три будинки, нагадав голова ОВА. Також у Північному одна людина зазнала поранень і один будинок пошкоджено, ще чотири будинки ворог пошкодив у Неліпівці.

У Часовоярській громаді пошкоджені вісім приватних будинків і чотири багатоповерхівки. У Сіверську зруйновано будинок.

Читайте також: На Херсонщині внаслідок агресії РФ минулої доби загинула людина, четверо отримали поранення

Як повідомляв Укрінформ, 8 червня на Донеччині росіяни під час обстрілів пошкодили понад три десятки приватних будинків, чотири багатоповерхівки, промислові та об'єкти торгівлі.