У Києві чотири станції синьої гілки метро зачиняли на вхід

Оновлено

У Києві чотири станції синьої лінії метрополітену: "Поштова площа", "Контрактова площа", "Почайна" та "Тараса Шевченка" зачиняли на вхід для пасажирів.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

"Синя лінія метрополітену: станції "Поштова площа", "Контрактова площа", "Почайна" та "Тараса Шевченка" зачинені на вхід для пасажирів. Рух поїздів на лінії організовано від станції "Либідська" до станції "Майдан Незалежності" та від станції "Оболонь" до станції "Героїв Дніпра", - ідеться у повідомленні.

У КМДА зазначили, що на станції "Контрактова площа" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали медиків та правоохоронців. 

"Рух поїздів синьою лінією відновлено", -  повідомила пізніше Київська міська державна адміністрація у Телеграмі.

У КМДА зазначили, що обставини інциденту з’ясовують правоохоронні органи.

Пасажирку метрополітену, яка потрапила під потяг, із важкими травмами доставили у лікарню. Правоохоронці з’ясовують обставини її падіння на колії.

Про це Поліція Києва повідомляє у Телеграмі.

Надзвичайна подія відбулась 13 червня близько 20:40 на станції метро "Контрактова площа". За попередньою інформацією, жінка 1985 року народження, перебуваючи на пероні, втратила рівновагу та впала на колію, у той час, коли прибував потяг.

Читайте також: У КМДА заявляють, що не погоджували проведення Маршу Рівності у метро

Поліцейські спільно із працівниками метрополітену та співробітниками ДСНС дістали постраждалу – її з тяжкими травмами лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу.

Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Управління поліції у метрополітені.

Як повідомляв Укрінформ, у столичному метрополітені з понеділка, 3 червня, збільшили інтервали руху поїздів.