У Кривому Розі відправили за ґрати жінку, яка вбила свою дитину

Фото

У Кривому Розі Дніпропетровської області 40-річній жінці, яка вбила власну доньку та приховала сліди злочину, повідомили про підозру у вбивстві та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Про це повідомляється на сайті обласної поліції, передає Укрінформ.

“За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Криворізької центральної окружної прокуратури повідомлено про підозру жінці за фактом умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України)”, - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, жінка умисно заподіяла смерть своїй 10-річній доньці. А щоб приховати сліди злочину, вона сховала тіло дитини у підвалі та залила бетоном. Потім вона повідомила поліції про начебто зникнення дівчинки.

Жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: На Черкащині затримали підозрюваного у вбивстві 10-річної дівчинки

Як повідомила у Фейсбуці поліція Дніпропетровської області, 24 червня суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура Сумської області повідомила про підозру депутату облради, який з мисливської зброї застрелив працівника лісництва.

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура