Обстріли Донеччини: зросла кількість загиблих і поранених

На Донеччині російські війська вдарили по Краматорському, Бахмутському й Покровському районах. Через ракетний обстріл четверо людей загинули.

Про це у Телеграмі повідомляє Донецька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«29 червня 2024 року російські війська вдарили по Краматорському, Бахмутському й Покровському районах. В результаті ракетного обстрілу селища Зарічне в приватному будинку загинули троє людей: жінки 44 і 64 років та 40-річний чоловік. Також зазнав смертельних травм 59-річний мешканець селища Нью-Йорк», - йдеться у повідомленні обласної прокуратури.

Ще семеро цивільних отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

«… у м. Торецьку внаслідок завданого ворогом авіаудару, попередньо, «КАБ-250», у домоволодінні дістали осколкові поранення ніг чоловік та жінка 60 років. Крім того, травмовано двох місцевих жительок у селищі Нью-Йорк. Одна з них перебуває у важкому стані. Ще двоє чоловіків 51 та 65 років та 56-річна жінка зазнали травм під час атак окупантів на селища Торське, Курахівку й Щербинівку», - додають Донецькій обласній прокуратурі.

Читайте також: Росіяни за добу 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини

Зазначається, що усім постраждалим надають медичну допомогу. В населених пунктах пошкоджені вибуховими хвилями та вогнем приватні домогосподарства.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося раніше, на Донеччині внаслідок ранкових обстрілів загинули троє людей, четверо поранені.

Фото: Донецька обласна прокуратура