Поліція евакуювала пораненого херсонця, його дружина загинула від снаряду РФ

Фото, відео

На Херсонщині поліцейські евакуювали з-під російських обстрілів пораненого літнього чоловіка. За кілька годин його дружину, яка залишилась у будинку, вбив ворожий снаряд.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Херсонській області, передає Укрінформ.

«Нещодавно під масованим артилерійським вогнем перебувала Золота Балка (Бериславський район – ред.). Вдень на території власного домоволодіння потрапив під обстріл 72-річний чоловік. Він отримав мінно-вибухову травму, контузію, вогнепальні рани плеча, живота і стегна. Йому на допомогу прибули працівники сектору поліцейської діяльності №1 (Нововоронцовка). На броньованому автомобілі поліцейські вивезли пораненого до безпечнішого місця, де чекали на прибуття карети «швидкої»», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автомобіль медиків росіяни атакували FPV-дроном, транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень, тож на допомогу пораненому вирушила друга бригада медиків. Вони успішно дісталися обумовленого місця, де поліцейські передали їм пораненого.

Відео: Поліція Херсонщини

Дружина постраждалого залишилася вдома долати наслідки обстрілу, лише встигла зібрати й передати чоловіку найнеобхідніші речі. За кілька годин росіяни повторно вдарили по селу з артилерії. Внаслідок цього обстрілу снаряд прилетів у той же двір, 67-річна жінка загинула, її тіло виявили сусіди.

Як повідомлялося, у п'ятницю російські війська обстріляли Херсон та ще 22 населених пункти області, четверо людей загинули, ще десятеро зазнали поранень.

Фото: hr.npu.gov.ua