Вбивство посадовця запорізької мерії: затримали можливого співучасника злочину

Фото

Правоохоронці затримали чоловіка, якого вважають причетним до вбивства директора Департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максим Денщіка.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

«За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру громадянину, причетному до умисного вбивства посадовця Запорізької міської ради (ст. 115 КК України)», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 11 червня 2024 року вранці біля під’їзду багатоповерхівки центрального району Запоріжжя невідомий стріляв у керівника одного з департаментів міської ради. Від отриманих поранень потерпілий помер у лікарні.

Правоохоронці в рамках скоординованих спільних дій встановили особу стрільця та його співучасника. Після вчинення злочину вони залишили Запоріжжя та переховувались на території інших областей.

Одного з них затримано та повідомлено про підозру, наразі він за рішенням суду перебуває під вартою. Стрільця оголошено в розшук.

Досудове розслідування проводять працівники Нацполіції.

Читайте також: В Одесі 17-річна дівчина застрелила військового з автомата

Як повідомлялося, вранці 11 червня біля під’їзду багатоповерхівки центрального району Запоріжжя невідомий стріляв у керівника одного з департаментів міської ради Максима Денщіка, після чого залишив місце події. Від отриманих поранень потерпілий помер у лікарні.

Пізніше поліція оприлюднила відео втечі чоловіка, якого підозрюють у вбивстві посадовця.