В Одесі відвідувач клініки для тварин облаяв ветерана, який втратив обидві ноги на війні

В Одесі відвідувач ветеринарної клініки нецензурно облаяв ветеринара – колишнього військовослужбовця з протезами обох ніг Олексія Притулу, який не зміг встати для огляду його собаки.

Про це сам Притула повідомив в Інстаграмі, передає Укрінформ.

На оприлюдненому ним відео з камери спостереження видно, як чоловік привів на прийом до ветеринара собаку та попросив лікаря підвестися для огляду. Ветеринар пояснив чоловікові, що не може цього зробити через протези. На це відвідувач нецензурно облаяв лікаря та вийшов з кабінету.

Притула зазначив, що цим відео можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя.

«Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цю "людину" вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***ом в нашій країні не протизаконно. Та нехай стане відомим», – написав лікар.

Олексій Притула – доброволець, який вступив до лав ЗСУ влітку 2022 року. До цього чоловік не мав військового досвіду і працював ветеринаром в одній з одеських клінік. Під час наступу на Лиман у вересні 2022 року він отримав важке поранення та втратив обидві ноги. Чоловік пройшов реабілітацію у Superhumans center та знову лікує тварин.

Читайте також: У Миколаєві водій маршрутки облаяв пасажирку за українську мову - поліція відкрила справу

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі відбувся форум ветеранів «Сильні України», учасники якого обговорили питання покращення роботи реабілітаційних центрів та адаптації міського середовища для осіб з інвалідністю.