Росіяни за добу вдарили по Харківщині 36 КАБами, є постраждалі

Протягом доби, 3 липня, російська армія атакувала Харківську область 36 керованими авіабомбами, є руйнування та поранені.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Вчора армія РФ вдарила по Київському району Харкова. Частково зруйновані два будинки, пошкоджені 10 приватних та 12 багатоквартирних будинків, будівля кафе, пошта, двоповерховий спортивний клуб і два корпуси університету. Постраждали 14 людей.

У с. Руська Лозова Харківського району внаслідок обстрілу зруйновані 11 приватних будинків, три господарчі споруди та пошкоджені 5 легкових автомобілів. Постраждали три чоловіки.

У с. Нова Козача Харківського району внаслідок влучання дрона пошкоджені скління вікон, двері житлового будинку та господарчої споруди.

У с. Слатине Харківського району через атаку російських військових горіла покрівля ангару сільськогосподарського підприємства.

У с. Котівка Чугуївського району внаслідок обстрілу пошкоджені фермерське господарство, два комбайни, п‘ять тракторів і складська будівля. Травмований чоловік.

У с. Земляний Яр Чугуївського району через обстріл горіли ангар, сільгосптехніка, автомобіль, 5 тонн зерна та будівельні матеріали.

4 липня армія РФ обстріляла с. Глушківка Куп'янського району. Зруйновані 6 приватних будинків і дві господарчі споруди, пошкоджені 8 приватних будинків та 9 господарчих споруд. Постраждали дві жінки та чоловік.

У с. Козача Лопань Харківського району через російський обстріл горів магазин.

За інформацією Синєгубова, на Харківському напрямку загарбники продовжували наступальні дії за підтримки авіації, загалом сталися 15 бойових зіткнень в районах Вовчанська, Глибокого і Липців.

Читайте також: На Харківщині ворог створює напругу біля села Сотницький Козачок - прикордонники

На Купʼянському напрямку за добу сталося вісім боєзіткнень. Сили оборони відбивали атаки росіян в районах Синьківки на Харківщині та Стельмахівки Луганської області.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок удару КАБів по Харкову 3 липня травмовані хлопчик, який народився два тижні тому, а також дві дитини віком 8 років.