На Прикарпатті прибрали блокпост, на якому місцеві напали на військового ТЦК

На Прикарпатті, у селищі Ворохта, прибрали блокпост, на якому місцеві напали на військового ТЦК.

Про це у Телеграмі повідомляє ОК "Захід", передає Укрінформ.

«Блокпост у Ворохті прибраний. Але військовослужбовці ТЦК будуть і надалі перевіряти документи приїжджаючих осіб. Сьогодні жителі Ворохти почали конфлікт. Напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину. Даний військовослужбовець був поранений та воював ...», - зазначили в ОК «Захід».

За їхньою інформацією, на в’їзді у Ворохту стояв блокпост, який перевіряв документи. Місцеві жителі заявили, що через це на курорт не їдуть люди.

«Нам не зрозуміло, проти чого протестують місцеві жителі? Проти своїх же односельчан, які воюють зараз і захищають нашу країну? Проти сотень тисяч чоловіків, які ризикують життям і воюють за нашу державу? У нас іде війна. І всі чоловіки на фронті або у відпустці з фронту. От ті, що у відпустці, можуть спокійно приїхати і відпочити. Ніхто їх не чіпає», - додають в ОК «Захід».

Читайте також: На Волині відкрили справу за напад на офіцера ТЦК

За повідомленням місцевих ЗМІ, у Ворохті сотні місцевих мешканців вийшли на протест проти відкриття блокпоста прикордонників і працівників ТЦК та СП на в’їзді до селища. Протест супроводжувався сварками і бійкою з військовими ТЦК. Пізніше люди викликали поліцію.

Як повідомляло агентство, на Волині відкрили справу за напад на офіцера ТЦК.

Фото з сайту Kurs