Підрив на російській міні: кількість загиблих на Харківщині зросла до п’ятьох

У Харківській області до п'яти зросла кількість загиблих внаслідок підриву на російській міні.

Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, на території Циркунівської територіальної громади Харківського району біля 17-го цвинтаря на ґрунтовій дорозі у лісі в бік Циркунів автівка підірвалася на російській міні, внаслідок чого, за попередніми даними, загинули 53-річний чоловік, жінки віком 64 та 25 років, хлопчик 5 років і 3-місячне немовля.

У с. Митрофанівна Куп'янського району внаслідок обстрілу із реактивних систем залпового вогню пошкоджені три приміщення свиноферми на території агропідприємства.

У с. Новоплатонівка Ізюмського району внаслідок російського обстрілу частково зруйнований будинок культури, пошкоджені 4 приватні будинки.

У с. Богуславка Ізюмського району через обстріл росіянами пошкоджені два приватні будинки. Постраждали чоловік віком 48 років та жінка віком 70 років, її госпіталізували.

У смт Білий Колодязь Чугуївського району внаслідок удару керованих авіабомб пошкоджені два багатоповерхові будинки.

У с. Колісниківка Куп'янського району через обстріл із РСЗВ пошкоджений приватний будинок.

У понеділок, 8 липня, о 00:32 у в Основ'янському районі Харкова внаслідок падіння уламків боєприпаса виникла пожежа в приватному будинку. Пошкоджені авто, господарчі споруди. Постраждали дві жінки віком 50 та 75 років. Їх госпіталізували.

Читайте також: На фронті минулої доби відбулося 141 боєзіткнення з російськими військами

За інформацією Сингубова, на Харківському напрямку армія РФ тричі проводила штурми неподалік Липців, Стариці і Вовчанська. Сили оборони зупинили всі штурмові дії загарбників.

На Купʼянському напрямку росіяни 10 разів атакували позиції українських захисників у районах Синьківки, Степової Новоселівки, Піщаного та Стельмахівки. Шість атак успішно відбиті, ще чотири бої тривають.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко на Харківщині відвідав прикордонні громади та обговорив протидію російським диверсійно-розвідувальним групам.

Раніше повідомлялось, що внаслідок підриву на російській міні на Харківщині постраждали четверо осіб.

Фото ілюстративне