У Херсоні показали наслідки вечірнього обстрілу росіянами житлового кварталу

Відео

У Херсоні показали наслідки вечірнього обстрілу росіянами житлового кварталу міста, внаслідок якого зруйновані приватні будинки, понівечена багатоповерхівка, погоріли автівки.

Відповідне відео у Фейсбуці оприлюднив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Вчора ввечері російські терористи з тимчасово окупованого лівого берега атакували Дніпровський район міста», - написав Мрочко.

За його словами, внаслідок чергового ворожого обстрілу зруйновані приватні будинки, понівечена багатоповерхівка, погоріли автівки, уламками посікло дерева.

Після обстрілу, близько 18 години росіяни скинули вибухівку з дрона у житловий квартал. Поранення отримали два чоловіка.

Мрочко підкреслив, що соціальні працівники Херсонської міської військової адміністрації виїхали на місця ворожих обстрілів та допомагають постраждалим від російської агресії.

Читайте також: На Херсонщині зросла кількість поранених унаслідок обстрілу села Станіслав

Він інформує, що міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно російськими військами 9 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому та Антонівці. Зокрема, були пошкоджені багатоповерховий будинок, 6 приватних будинків, газопровід, цивільне та службове авто, а також адмінбудівля.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ за добу обстріляли 19 населених пунктів Херсонщини, поранені семеро людей.