Військові РФ минулої доби випустили 32 КАБи по Харківщині

Фото

Минулої доби ворог випустив по території Харківщини 32 КАБи.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні дії. Тут відбулося 13 бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке, Стариця, Липці та Вовчанськ», - йдеться в дописі.

Зазначається, що на Купʼянському напрямку було 11 атак. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Степової Новоселівки, Піщаного та Берестового.

Синєгубов додав, що по території Харківщини ворог випустив 32 КАБи.

У с. Завадське Богодухівського району ворожий обстріл пошкодив приватний будинок та інші господарчі споруди. У с. Новоосинове Куп’янського району внаслідок ворожого артобстрілу пошкоджені п’ять приватних будинків, три господарчі споруди.

У с. Борщова Харківського району внаслідок ворожого мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок. У с. Слобожанське внаслідок удару КАБу зруйновано 13 приватних будинків.

У м. Вовчанськ внаслідок мінометного обстрілу постраждала 68-річна жінка.

Читайте також: На Херсонщині за добу внаслідок обстрілів РФ загинула людина, шестеро поранені

«Окупанти двома дронами вдарили FPV-дроном по селу Одноробівка Богодухівського району. Удари відбулися під час надання населенню пенсії працівниками пересувного поштового відділення "Укрпошта". Знищена автівка, ще одна отримала пошкодження», - додав посадовець.

У с. Стариця під час евакуації по лісосмузі підірвалась група цивільних.

«Загалом постраждали 6 людей: у трьох чоловіків 30, 48, 52 років діагностували гостру реакцію на стрес; у двох чоловіків віком 18, 63 та у 43-річної жінки — вибухові поранення. Усі постраждалі — госпіталізовані», - йдеться в дописі.

Як повідомляв Укрінформ, в лісі поблизу Циркулів Харківського району внаслідок підриву на протитанковій міні загинула родина з шести людей, включно з двома дітьми.

Фото: Телеграм Олег Синєгубов