Клименко: Під час обстрілу селища Буди загинули рятувальник та поліцейський, ще 24 людини поранені

У Харківському районі внаслідок подвійного ракетного удару у суботу, 13 липня, по селищу Буди загинули рятувальник та поліцейський, постраждали троє рятувальників, поліцейський та близько 20 цивільних, зокрема одна дитина.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив у Телеграмі.

За його словами, сьогодні у другій половині дня ворожі війська завдали ракетного удару по селищу Буди Харківського району. Коли екстрені служби прибули на місце події, російські терористи вдарили вдруге по тій самій локації.

Внаслідок атаки загинув начальник Харківського районного управління Головного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, підполковник служби цивільного захисту Артем Костиря та поліцейський сектору реагування патрульної поліції Харківського районного управління поліції, старший сержант поліції Олексій Кощій.

Читайте також: У Нікопольському районі ворожі дрони атакували рятувальників, які гасили пожежу

"Серед поранених - троє рятувальників, поліцейський та близько 20 цивільних, зокрема одна дитина", - зауважив Клименко і наголосив, що Росія вже не вперше атакує екстрені служби, коли вони рятують цивільних. За кожен такий злочин буде відповідальність і відповідь - у судах та на полі бою.

Як повідомляв Укрінформ, російські військові сьогодні двічі завдали удару по селищу Буди Харківського району, внаслідок удару постраждали п’ятеро залізничників.

Фото: Телеграм Ігор Клименко