У Києві тимчасово погіршилася якість повітря, містянам радять обмежити перебування на вулиці

У Києві станом на 16 годину вівторка спостерігається тимчасове погіршення якості повітря, рекомендується обмежити перебування на вулиці.

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Станом на 16:00 16 липня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві високий. Ймовірною причиною тимчасового погіршення стану повітря є метеорологічні умови (зокрема, дуже низька швидкість вітру), що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішків у приземному шарі повітря", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на всіх пунктах моніторингу атмосферного повітря спостерігається перевищення гранично допустимої концентрації озону, на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 спостерігається перевищення гранично допустимої концентрації сірководню.

Читайте також: У Києві зафіксували три температурних рекорди

У КМДА рекомендують містянам: обмежити перебування на вулиці; відмовитися від фізичної активності на відкритому повітрі; пити багато води.

Як повідомлялося, у середу, 17 липня, в Україні вдень утримається сильна спека 35-39°, місцями пройдуть короткочасні дощі.