Уночі та зранку армія РФ сім разів обстріляла прикордоння Сумщини, поранена жінка

Відео

Російські війська вночі та вранці 19 липня 7 разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 27 вибухів, поранено жінку.

Про це у Фейсбуці повідомила Сумська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Вночі та зранку росіяни здійснили 7 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 16 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Новослобідська, Шалигинська, Есманьська, Дружбівська громади", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Новослобідську громаду здійснено скидання з БпЛА вибухового пристрою (1 вибух), у наслідок чого одна цивільна особа (жінка) поранена. Також був обстріл з використанням 1 FPV-дрону (1 вибух).

Крім того, одну міну скинули росіяни на територію Дружбівської громади; у Есманьській громаді зафіксовано обстріл з використанням 1 FPV-дрону (1 вибух); по Білопільській громаді ворог бив з мінометів (5 вибухів); на територію Шалигинської громаду росіяни скинули 5 мін; здійснено обстріл 2 некерованими авіаційними ракетами з гелікоптера (НАР) (2 вибухи) Краснопільської громади.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 18 липня 11 разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 27 вибухів.