На Херсонщині унаслідок вчорашнього обстрілу поранені двоє поліцейських

Фото

Військові РФ напередодні обстріляли на Херсонщині слідчо-оперативну групу поліції, двоє правоохоронців зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області у Фейсбуці.

«Минулої доби ворог атакував слідчо-оперативну групу поліції», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вдень окупанти з безпілотника прицільно вдарили по службовому автомобілю слідчо-оперативної групи поліції. Внаслідок прямого влучання автомобіль зазнав механічних пошкоджень, двоє працівників херсонської поліції, віком 21 та 22 роки, отримали контузії, в одного із них також рана обличчя.

Також у поліції інформують, що по медичну допомогу звернулися троє працівниць поштової компанії, які 12 липня дістали мінно-вибухові та травми голови під час ворожого обстрілу села Станіслав.

Загалом протягом доби, за даними поліції, на Херсонщині в результаті російських атак постраждали двоє працівників поліції та двоє цивільних.

Від ударів противника потерпали Херсон, Придніпровське, Антонівка, Садове, Станіслав, Білозерка, Понятівка, Чайкине, Приозерне, Чорнобаївка та Бургунка.

Читайте також: У Херсоні показали наслідки нічного обстрілу Дніпровського району

Пошкоджень зазнали вісім приватних будинків, два цивільних та один службовий автомобіль поліції.

За минулу добу поліція відреагувала на 323 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 16 проваджень за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу.

Як повідомляв Укрінформ, вночі російські військові обстріляли Дніпровський район Херсона, загинула жінка і ще одна - госпіталізована.

Фото: Національна поліція