На Харківщині минулої доби внаслідок ворожих обстрілів постраждали восьмеро людей

Фото

У Харківській області за минулу добу внаслідок російських атак постраждали восьмеро людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, у с. Кирилівка Чугуївського району внаслідок обстрілу горів дах сільського клубу. Постраждала жінка віком 48 років.

У с. Волохівське Чугуївського району через обстріл горів приватний будинок. Постраждав 43-річний чоловік.

Вчора росіяни здійснили обстріл Куп’янської громади. Снаряд влучив у землю між двома багатоквартирними будинками. Постраждали 69-річна жінка і двоє чоловіків віком 71 рік та 72 роки.

У с. Курилівка Чугуївського району внаслідок обстрілу із РСЗВ постраждала 80-річна жінка. Горіла триповерхова приватна будівля.

У с. Руська Лозова Харківського району внаслідок удару КАБ пошкоджені 5 приватних будинків, постраждали 69-річна жінка і 44-річний чоловік, зауважив очільник ОДА.

За межами с. Глушківка Куп'янського району внаслідок обстрілу горіла трава.

За словами Синєгубова, на Харківському напрямку кількість ворожих атак за добу склала дев’ять. Сили оборони відбивали штурмові дії росіян поблизу Глибокого, Вовчанська і Тихого.

Читайте також: На Харківщині повітряна тривога тривала понад дві доби

На Куп’янському напрямку сталося 10 бойових зіткнень поблизу Стельмахівки, Петропавлівки, Степової Новоселівки та Синьківки, додав голова ОДА.

Як повідомлялося, 25 липня близько 17:25 війська РФ завдали авіаударів по селу Пристін Купʼянського району. Дістали поранення троє літніх людей.

Фото: Фейсбук / Олег Синєгубов