На Донеччині минулої доби російські військові поранили трьох цивільних

На Донеччині за минулу добу російські військові під час обстрілів поранили трьох цивільних - двох людей у Костянтинівці, одну - в Торецьку.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Донецької ОВА, передає Укрінформ.

"За 26 липня росіяни поранили 3 жителів Донеччини: 2 у Костянтинівці та 1 - у Торецьку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 27 липня 2024 року на Донеччині росіяни поранили 5500 мирних жителів, убили 2105 осіб. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Читайте також: Росіяни за день 16 разів обстріляли прикордоння Сумщини

За минулу добу росіяни обстріляли Донецьку область 15 разів, є руйнування інфраструктури та поранені цивільні, повідомив у Телеграмі начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Зокрема, за його словами, у Покровському районі в Мар'їнській громаді обстріляні Максимільянівка, Катеринівка і Єлизаветівка. Під вогнем - приватний сектор Курахового і Гострого.

"У Селидовому пошкоджені сім промислових будівель та інфраструктурний об'єкт. Гродівка та Іванівка зазнали ударів КАБами", - написав Філашкін.

Він також додав, що у Краматорському районі в Лимані пошкоджені дві адмінбудівлі, будинок, крамниця та інфраструктурний об'єкт.

У Костянтинівці пошкоджений будинок, у Предтечиному - п'ять будинків, у Миколаївці - дев'ять.

Окрім того, у Часовоярській громаді пошкоджені сім приватних будинків і дві багатоповерхівки. У  Торецьку пошкоджений будинок. У Сіверську зруйнований будинок.

Читайте також: Росіяни атакували дроном село на Запоріжжі, троє поранених

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині екіпаж поліцейських "Білі Янголи" врятував трьох людей, які пішки вийшли з обстрілюваної Красногорівки. У місті залишається ще понад 190 цивільних.

Фото: Вадим Філашкін