Миколаївоблтеплоенерго отримало шість модульних котелень від міжнародних партнерів

Фото

Миколаївоблтеплоенерго отримало шість модульних котелень від міжнародних партнерів для безперебійного проходження опалювального сезону.

Про це повідомляє ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Аби майбутній опалювальний сезон пройшов в умовах повномасштабної війни без ризиків для містян, й споживачі підприємства отримували послуги з постачання теплової енергії, ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" в рамках проєкту "Закупівля товарів та послуг для відновлення України" було надано 6 твердопаливних модульних котелень потужністю 0, 8 МВт", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що партнером з розвитку проєкту є уряд Королівства Данія через Міністерство закордонних справ Данії. Виконавець проєкту - Управління ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС).

Читайте також: Кулеба запросив владу та бізнес провінції Гуандун розвивати співпрацю з українськими регіонами

"Ми висловлюємо вдячність міжнародним партнерам за всебічну підтримку Миколаєва, та нашого теплопостачального підприємства. У такий непростий час дане обладнання слугуватиме резервним джерелом забезпечення миколаївців теплом на випадок надзвичайних ситуацій", - сказав директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов.

Як повідомляв Укрінформ, Данія профінансує придбання товарів та послуг для відновлення Миколаєва на понад 146 мільйонів данських крон. Він спрямований на забезпечення безперебійного електро-, водо- та теплопостачання, подальше відновлення та функціонування діяльності міста Миколаєва та області. У його рамках буде придбано котельні, спеціалізовані автомобілі, спецобладнання для виробництва альтернативних видів твердого палива, водонапірних башт, водяних насосів тощо.

Фото: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" / Фейсбук