Росіяни випустили по Чорнобаївці понад 20 снарядів: в ОВА показали наслідки

Фото, відео

Влада показала наслідки ранкового обстрілу села Чорнобаївка на Херсонщині, росіяни випустили по населеному пункту понад 20 снарядів.

Про це начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши відповідне відео, передає Укрінформ.

«Так нині виглядають оселі жителів Чорнобаївки після ранкових «прильотів». Російські військові випустили більше 20 снарядів по населеному пункту. Пошкоджені приватні будинки: побиті дахи, вибиті двері та шибки», - написав Прокудін.

Він інформує, що 32-річний чоловік, який дістав поранення внаслідок обстрілу, нині у лікарні. Медики надають всю необхідну допомогу.

Своєю чергою Головне управління ДСНС у Херсонській області інформує, що у с. Чорнобаївка в одному з будинків внаслідок ранкової ворожої атаки постраждав пожежник-рятувальник, він перебував вдома під час обстрілу, дістав осколкові поранення.

Читайте також: Загарбники за добу обстріляли 15 населених пунктів Херсонщини, восьмеро поранених

Як повідомляв Укрінформ, близько шостої години ранку у вівторок, 30 липня,російські війська з артилерії обстріляли Чорнобаївку Херсонської області, поранення дістав 32-річний чоловік.