Київщина отримає від японських партнерів апарати МРТ й авто для осіб з інвалідністю

Фото

Київська область у рамках технічного співробітництва "Проєкт з відновлення та реконструкції після надзвичайних ситуацій" отримає від японських партнерів реабілітаційне обладнання й техніку.

Про це Київська обласна військова адміністрація повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

У Київській ОДА відбулася робоча зустріч із представниками Японського агентства міжнародного розвитку JICA. Учасники обговорили результати проєктів співпраці та подальші плани роботи.

"У рамках технічного співробітництва "Проєкт з відновлення та реконструкції після надзвичайних ситуацій" нашій області вже невдовзі передадуть 22 апарати для магнітно-резонансної терапії. Крім цього домовилися про отримання 11 автомобілів для перевезення людей з інвалідністю", - повідомили в КОВА.

Читайте також: Азербайджан передав партію гуманітарної допомоги ліцею в Ірпені

В адміністрації зазначили, що така взаємодія відбувається в рамках роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва.

РОМС – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток контактів із міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області й територіальної громади.

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня Україну відвідав міністр освіти та науки Японії Моріяма Масахіто. Він побував в Ірпені та Бучі Київської області.