На Миколаївщині внаслідок пожежі в Андріївському урочищі знищені будинки та господарчі споруди

На Миколаївщині внаслідок пожежі в Андріївському урочищі вогнем знищено два житлових будинки та три господарчі споруди.

Про це повідомляє ГУ ДСН у Миколаївській області у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ситуація на 08:00 щодо пожежі в Андріївському урочищі. Відкритих осередків горіння не спостерігається. До чергування та моніторингу від ДСНС залучено 98 вогнеборців та 18 одиниць техніки, від лісгоспу 18 осіб та 4 спецавтомобілі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впритул до лісу розташоване с. Ковалівка, існувала загроза для приватного житлового сектору. Вогнем знищено 2 житлових будинки, 3 господарчі споруди.

Рятувальники, а також техніка Одеського гарнізону служби цивільного захисту, які звечора та вночі допомагали в гасінні пожежі, повертаються до місця дислокації. Станом на 8 ранку відкритих осередків горіння не спостерігається.

Читайте також: Пожежа на Запорізькій АЕС припинилася - Дніпропетровська ОВА

11 серпня зранку в Андріївському лісовому урочищі виникла пожежа хвойного настилу, яка через поривчастий вітер швидко поширилась на значну площу. Горіли лісові насадження, хвойний настил, суха трава та очерет.

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині триває ліквідація пожежі в Андріївському урочищі. Її загальна площа становить 70 гектар, з яких 50 га - це ліс, 20 га - суха трава та очерет.

Фото: ДСНС Миколаївщини