На Херсонщині за добу ворог атакував 20 населених пунктів - є загиблий, 17 поранених

Минулої доби, 12 серпня, російські військові здійснили удари по 20 населених пунктах Херсонської області, одна людина загинула та ще 17 - дістали поранення, із них двоє дітей.

Як передає Укрінформ, про це начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомляє у Телеграмі.

За його словами, під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Білозерка, Велетенське, Придніпровське, Томина Балка, Станіслав, Зимівник, Понятівка, Антонівка, Дар'ївка, Садове, Музиківка, Берислав, Бургунка, Червоний Маяк, Михайлівка, Крупиця, Одрадокам'янка, Шляхове, Веселе та Херсон.

Російські військові поцілили в адмінбудівлі, житлові квартали населених пунктів області, зокрема, пошкоджені сім багатоповерхівок та 36 приватних будинків.

Читайте також: Росіяни всю ніч обстрілювали Дніпропетровщину, є руйнування

Також загарбники пошкодили газогін, господарські споруди, приватні автомобілі та автомобіль невідкладної швидкої допомоги.

Внаслідок російської агресії одна людина загинула та ще 17 - дістали поранення, із них двоє дітей.

Як повідомляв Укрінформ, з тимчасово окупованого Криму російські загарбники перекидають велику кількість військової техніки в напрямку адмінмежі з Херсонщиною.

Фото ілюстративне