Удар по припортовій інфраструктурі Одеси: Братчук повідомив про трьох поранених

Унаслідок вчорашньої ворожої атаки по припортовій інфраструктурі в Одесі постраждали троє цивільних.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" заявив речник української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

"Загроза балістичних ударів залишається постійною. Саме сигнали тривоги, які лунають в Одесі, на Одещині, взагалі на півдні нашої держави, дуже часто пов'язані якраз із балістичною загрозою з території т.о. Криму. Попередня інформація від повітряних Сил, що це "Іскандер-М". Власне, саме "іскандерами" ворог намагається атакувати, і напередодні дійсно атакував припортову інфраструктуру, маємо трьох постраждалих", - сказав Братчук.

За його словами, ситуація в Одесі повністю під контролем. Територія Криму та ворожа балістика на сьогодні є найбільш загрозливими.

"Ситуація повністю контрольована. Вночі не лунав сигнал повітряної тривоги, не було обстрілів. Можливо, ворог готується до нічних шахедних ударів", - додав речник української добровольчої армії "Південь".

Він також зазначив, що переважна більшість ворожих ракетоносіїв продовжують знаходитись у порту "Новоросійськ" і ховаються за відповідними загородженнями. По акваторії Азовського моря загрози поки не виявлено.

Читайте також: В Одесі внаслідок вчорашнього ракетного удару пошкоджені вісім будинків

"Є певна активізація саме на лівому березі в районі населеного пункту Кринки. Станом на ранок, було зафіксовано протягом минулої доби сім штурмових бойових дій. Ворог намагається діяти малими групами з використанням fpv-дронів для того, щоб заважати нашим підрозділам тримати оборону. Тому змушені наші хлопці зараз рухатися, маневрувати, бо місцевість там вкрай складна, щоб будувати фортифікацію. Зараз можемо говорити про локації, які знаходяться північніше населеного пункту Кринки і, власне, дніпровські острови - це той фронт, де сьогодні наші підрозділи мужньо тримають оборону", - підсумував Братчук.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі ввечері в середу росіяни завдали ракетного удару по припортовій цивільній інфраструктурі.