Київщина передала Силам оборони мініекскаватори для будівництва фортифікацій

Відео

Київська область передала Силам оборони чотири мініекскаватори для будівництва фортифікацій та дрони.

Як передає Укрінформ, про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

«Разом з громадою Броварів передали захисникам із 72 бригади ім. Чорних Запорожців 4 міні-екскаватори. Придбали їх коштом міського бюджету. Захисники із нашої підшефної бригади воюють з російським окупантом на одному з дуже гарячих напрямків. Потреба у спецтехніці велика. Це дозволяє швидко облаштовувати оборонні позиції та будівництво фортифікацій. Техніка сучасна та маневрова – переконався особисто», – зазначив начальник КОВА.

Декілька таких мініекскаваторів вже допомагають бійцям із 72-ї бригади. Їх придбав відповідальний бізнес. Ще 9 мініекскаваторів найближчим часом передасть громада Вишневого.

Читайте також: Колекційні ножі «заробляють» на армію

«Раніше з обласного бюджету ми виділили для бійців цієї бригади 32 млн грн на придбання комплексів РЕБ, засобів зв’язку та дронів різного типу», – додав Кравченко.

Громада Броварів також передала військовим зі 136 батальйону ТРО 50 FPV-дронів. Бійцям-спецпризначенцям – автівку.

Як повідомляв Укрінформ, громада Києва передала Антитерористичному центру на придбання обладнання для фронту 480 млн грн, які виділили з бюджету Києва.

Фото: скриншот відео