На Донеччині за добу внаслідок обстрілів загинули дві людини, восьмеро поранені

Минулої доби внаслідок обстрілів російської армії на Донеччині загинули двоє мирних жителів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«За 17 серпня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Мирнограді і Торецьку. Ще восьмеро людей в області дістали поранення», - написав Філашкін.

Загалом від початку вторгнення в області загинула 2161 людина та 5666 дістали поранення. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині вказана без урахування Маріуполя та Волновахи.

«Всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1565 людей, у тому числі 182 дітей», - написав Філашкін.

За його словами, у Покровському районі в Курахівській громаді обстріляні Курахове, Трудове і Ганнівка. У Мирнограді одна людина загинула і четверо поранені, пошкоджено шість багатоповерхівок, аптеку, кінотеатр і дві крамниці. У Сухому Яру поранено людину. У Гродівській громаді зруйновано п’ять будинків.

Щодо ситуації в Краматорському районі, то в Зарічному один будинок зруйновано і один пошкоджено, а також у Ямполі зруйновано будинок, а в Новому пошкоджено крамницю. У Костянтинівці пошкоджено два приватні будинки, адмінбудівлю і два інфраструктурні об'єкти, ще два будинки пошкоджено у Марковому.

У Бахмутському районі в Торецьку загинула людина та пошкоджено будинок, у Щербинівці одна людина поранена. У Часовоярській громаді одна людина поранена, пошкоджено дві багатоповерхівки, два приватні будинки і дві господарчі будівлі. У Сіверську пошкоджено будинок.

Читайте також: Росіяни минулої доби завдали поранень двом жителям Херсонщини

Як повідомляв Укрінформ, російські війська обстріляли Мирноград Донецької області, де було влучення у недобудовану 9-поверхівку.

Фото Донецької ОВА