Удар по готелю в Краматорську: кількість постраждалих зросла до восьми

Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару російських військ по готелю в Краматорську Донецької області зросла до восьми осіб.

Як передає Укрінформ, про це Донецька обласна прокуратура повідомила у Фейсбуці.

Встановлено, що поранення дістали п’ятеро журналістів іноземного медіа, співробітник готелю, а також дві місцеві жительки, котрі перебували у своїх оселях.

У потерпілих діагностовані мінно-вибухові травми, перелом, різані рани, множинні забої, акубаротравми, черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

Також у прокуратурі нагадали, що вчора рятувальникам вдалося деблокувати з-під завалів зруйнованої будівлі готелю тіло загиблого громадянина Великої Британії.

Правоохоронці відкрили провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни – ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України. Іде досудове розслідування.

Читайте також: Внаслідок удару по Краматорську поранений фотожурналіст Іван Любиш-Кірдей

Як повідомляв Укрінформ, уночі 25 серпня російські війська вдарили по готелю в Краматорську, де перебували журналісти агенції Reuters. Була інформація про сімох поранених й одного загиблого.

Президент Володимир Зеленський висловив переконання, що загарбники зруйнували готель у Краматорську цілеспрямовано та продумано.

Фото: Донецька обласна прокуратура