ДТП у Миколаєві: поліція перевіряє вантажівку, що перевозила біологічні рештки тварин

У Миколаєві поліція здійснює перевірку вантажу автомобіля, який перевозив біологічні рештки тварин та медичні відходи і потрапив у ДТП.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області у Телеграмі, передає Укрінформ.

"28 серпня близько 21:05 у Миколаєві на перетині пр. Центрального та 6-ї Слобідської сталась ДТП між Fiat Doblo та Renault Master. У результаті ніхто не постраждав, пошкоджень зазнали транспортні засоби. Під час складання адмінматеріалів за фактом ДТП, поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Renault Master перевозив 339 кг біологічних матеріалів померлих тварин та медичні відходи", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що згідно з документами, керманич перевозив вантаж з Дніпропетровщини до Одеси для подальшої утилізації відходів. Отримувач вантажу - компанія, яка надає комплекс послуг у сфері поводження з відходами та екологічного обслуговування підприємств всієї країни.

Задля перевірки законності перевезення та дійсності наданої документації відомості про вказану подію слідчі Миколаївського райуправління внесли до ЄРДР за ст. 299 ККУ.

Читайте також: На Рівненщині на мінах підірвалася худоба

Нині з місця пригоди автомобіль з вантажем евакуйовано та відправлено до Одеси.

Варто зазначити, що дана подія отримала резонанс через те, що деякі місцеві ЗМІ повідомили, начебто вантажівка перевозила 2,5 тонни заморожених трупів собак. Згодом з'явилася інформація, що рештки тварин належать Миколаївському КП "Центр захисту тварин".

Проте підприємство категорично заперечило свою приналежність до даної події.

Як повідомлялося, команда миколаївського Центру захисту тварин допомагала врятувати із затопленої Херсонщини більше 100 собак і 30 котів.

Фото: Нацполіція