Війська РФ за добу вбили двох жителів Донеччини, ще дев'ятьох поранили

Минулої доби, 30 серпня, внаслідок атак армії РФ загинули двоє жителів Донецької області і дев'ятеро поранені.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За 30 серпня росіяни вбили 2 жителів Донеччини — у Кураховому і Гірнику. Ще 9 людей в області за добу дістали поранення», - поінформував Філашкін.

Читайте також: З Покровського району рятувальники з початку тижня евакуювали 80 людей

За добу Росія 19 разів обстріляла населені пункти Донеччини, повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Фейсбуці.

«Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3468 людей, у тому числі 365 дітей», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у Кураховому 1 людина загинула і 6 поранено, пошкоджено 12 багатоповерхівок, адмінбудівлю і крамницю; у Гірнику загинула людина, пошкоджено 5 приватних будинків і 2 багатоповерхівки; ще 1 будинок пошкоджено у Гострому. У Мирнограді пошкоджено 2 будинки і газогін.

Філашкін додав, що у Добропіллі пошкоджено 2 адмінбудівлі, 7 будинків і промзону. У Криворізькій громаді пошкоджено промзону. У Покровську пошкоджено об'єкт інфраструктури. Під постійним вогнем — Мар'їнська і Гродівська громади.

За його даними, у Краматорському районі - у Лиманській громаді - зруйновано 5 будинків у Зарічному і 1 у Торському. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 3 будинки. У Бахмутському районі пошкоджено будинок у Торецьку, ще один - у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 багатоповерхівок, 3 приватні будинки і нежитлова будівля.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 30 серпня завдали прицільного удару по пункту постійного базування бригади екстреної медичної допомоги в Донецькій області.

Фото: ФБ/Філашкін