Усі школи Київщини в новому навчальному році працюватимуть за очною та змішаною формою

У Київській області всі 632 початкові школи, ліцеї та гімназії працюватимуть за очною та змішаною формою навчання.

Як передає Укрінформ, про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці

За його словами, Київщина повністю готова до нового навчального року

«Всі заклади середньої освіти в області працюватимуть за очною та змішаною формою. Це 632 початкові школи, ліцеї та гімназії. Орієнтовно очікуємо понад 235 тис. учнів. Заклади, які навчатимуться лише дистанційно, відсутні», - зауважив Кравченко.

За даними очільника КОВА, 760 дитячих садків області відвідують майже 57 тис. дітей. «Впродовж минулого року 85% дитсадків працювало очно та змішано. Цього року вже 98%. 12 садочків області працюють дистанційно», - додав він.

Як зауважив Кравченко, наразі в закладах освіти нараховується 1285 укриттів. Триває будівництво сховищ у 22 школах та дитячих садках області, ще у 107 укриттях проводяться ремонтні роботи.

Читайте також: У прифронтових областях укриття є у 70% навчальних закладів

Також очільник ОВА нагадав, що цього року Київщина придбала 41 шкільний автобус за рахунок державної субвенції у співфінансуванні із громадами. Зокрема від громад залучено співфінансування на рівні не менше 35%.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області із 86 дитячих садків, пошкоджених або зруйнованих внаслідок російської агресії, вже відновили 71 заклад.