У Харкові під повторні удари російських ракет потрапили медики і рятувальники

У Харкові під повторні удари російських ракет потрапили рятувальники і медики, які приїхали на виклик до торговельного центру.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

"Було дуже багато вибухів, влучань. На теперішній час маємо близько 40 людей, які отримали поранення. На щастя, загиблих немає, але кілька людей у дуже важкому стані. Крім того, постраждали працівники ДСНС і "швидкої допомоги", які приїхали на виклик: повторним цинічним ударом, попередньо, "Іскандерів" було поранено лікарів", - зазначив Терехов.

Начальник Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта у коментарі "Суспільному" повідомив, що в результаті влучання поблизу торговельного центру лікар "швидкої" дістав черепно-мозкову травму і досі не отямився. У фельдшера — перелом гомілки уламком, його прооперували, стан стабільний, загрози життю немає. Водій не постраждав.

Читайте також: У Харкові рятувальники деблокували чоловіка з-під завалів спорткомплексу

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові після оголошення повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Війська РФ завдали близько 10 ударів по місту. За інформацією ОВА, постраждала 41 людина, з них п'ятеро дітей.

Фото: Суспільне Харків/В'ячеслав Мавричев