У Харкові внаслідок удару РФ поранені семеро людей, двоє з них - у тяжкому стані

Оновлено

Кількість постраждалих унаслідок російського авіаудару по Харкову зросла до семи, двоє людей перебувають у тяжкому стані.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“На цю хвилину відомо про сімох постраждалих. Жінка 60 років та чоловік 40 років - у тяжкому стані. Ще 5 жінок - у середньому стані”, – йдеться у дописі.

Синєгубов також зазначив, що за попередніми даними, у гаражний кооператив, розташований біля житлових будинків у Київському районі, влучили два КАБи, виникла пожежа. На цій локації постраждалих не було.

Ще одне влучання зафіксоване на території одного з вишів - там люди дістали поранення.

Міський голова Ігор Терехов поінформував про пошкодження будинків і теплотраси.

“На місці одного з прильотів горять гаражі, у навколишніх будинках вибиті шибки, пошкоджено теплотрасу. На місці працюють усі відповідні служби. Місця потраплянь ворожих КАБів обстежуються”, - написав він у Телеграмі.

Читайте також: Кількість поранених унаслідок обстрілу передмістя Херсона зросла до трьох

Крім того, пошкоджений спортивний об’єкт, повідомив у наступному дописі мер.

Щодо постраждалого у Руській Лозовій Харківського району стало відомо, що чоловік дістав уламкові поранення.

“Внаслідок бомбардування Руської Лозової уламкові поранення отримав літній чоловік 1956-го року народження. Його стан стабільний, медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також пошкоджено щонайменше одне приватне домоволодіння”, - розповів голова Дергачівської громади Вячеслав Задоренко.

За його інформацією, близько 15:40 росіяни вдарили також по селу Безруки цієї ж громади.

“Влучання прийшлося по відкритій території, інформація про постраждалих та руйнування станом на зараз не надходила”, - зазначив Задоренко.

Під ударом була і Черкаська Лозова у Харківському районі, повідомив голова Малоданилівської громади Олександр Гололобов. За попередніми даними, поранених немає.

Як повідомлялося, близько 15:25 росіяни завдали ударів керованими авіабомбами по селу Руська Лозова Харківського району та Харкову.