Ворог уночі вдарив ракетою по готелю у Запоріжжі, двоє загиблих, у тому числі - дитина

Фото, відео

Російські загарбники у ніч на вівторок обстріляли Запоріжжя, у результаті загинули двоє людей, у тому числі восьмирічний хлопчик. Ще двоє людей дістали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.Близько 23:00 росія здійснила обстріл міста.

Ворог уночі вдарив ракетою по готелю у Запоріжжі / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

"Восьмирічний хлопчик та 38-річна жінка загинули, 12-річна дівчинка та 43-річний чоловік отримали поранення внаслідок російської атаки по Запоріжжю", - написав Федоров.

Відео: Офіційний канал ДСНС України

Раніше він повідомив, що внаслідок ворожого удару частково зруйновано будівлю. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені багатоповерхові будинки розташовані поруч.

Пізніше у пресслужбі ОВА повідомили, що росіяни поцілили ракетою у будівлю готелю. 

“Під час ракетного удару пошкоджено будівлю готелю”, - зазначили в ОВА.

Крім того, за даними начальника ОВА, ворог завдав 11 авіаційних ударів по Оріхову, Новоандріївці, Малій Токмачці, Новодарівці та Преображенці.

198 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоданилівку та Полтавку.

Читайте також: Ворог з артилерії обстріляв Селидове на Донеччині, поранена жінка

Три обстріли РСЗВ накрили Гуляйполе та Новоданилівку.

100 артобстрілів завдано по території Приморського, Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Новоданилівки та Полтавки.

Надійшли 38 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок російської атаки безпілотниками на Запоріжжя загинули двоє жінок 83 та 86 років і 61-річний чоловік, ще четверо людей - троє жінок 19, 30, 56 років та 59-річний чоловік зазнали поранень.