Смертельна ДТП на Львівщині - вночі автобус зіткнувся із фурою

У Львівській області внаслідок ДТП, що сталася близько 3-ї години ночі, водій автобуса загинув, а дев’ять пасажирів доправліені у лікарню. Поліцейські проводять розслідування.

Про це повідомила у Фейсбуці обласна поліція, передає Укрінформ.

"На Львівщині внаслідок ДТП загинув водій автобуса, дев’ятеро пасажирів доправлені у лікарню – поліцейські проводять розслідування", – йдеться у повідомленні.

За даними поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 вересня близько 3-ї години ночі на автодорозі Київ–Чоп у межах села Дороговиж Стрийського району.

Водій пасажирського автобуса Mercedes, 55-річний житель Рівненської області, зіткнувся з автопоїздом Renault, який стояв на проїзній частині дороги. Внаслідок зіткнення водій автобуса помер на місці події. Дев’ятьох пасажирів автобуса госпіталізували, їхні діагнози уточнюють лікарі. Пасажирами є жителі Києва, Чернігова, Закарпаття й Тернопільщини віком від 25 до 43 років.

За фактом скоєння ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У ДТП загинув радник голови Мінстратегпрому Ярослав «Локі» Олійник

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Як повідомляв Укрінформ, у селі Світологірське Полтавського району через наїзд мотоцикла постраждав шестирічний хлопчик.

Фото: Поліція Львівщини