У Харкові ідентифікували загиблу в багатоповерхівці жінку

У Харкові ДНК-експертиза підтвердила особу жінки, загиблої внаслідок російського авіаудару по багатоповерхівці 15 вересня.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ. 

“Дослідження ДНК підтвердило - вчора в напівзруйнованому російським КАБом будинку знайшли тіло саме тієї жінки, яку вважали безвісно зниклою. Її зразки наші фахівці порівняли зі зразками доньки - 65-річна харків'янка шукала свою матір після удару. Вона розповіла, що її мамі 94 роки, і вона вже не могла виходити з дому. В момент прильоту була сама”, - йдеться у дописі.

За інформацією Болвінова, сусіди загиблої отримали вибухові травми, різані рани, уламкові поранення, в одного з жителів - травматична ампутація кисті.

Читайте також: Удар по багатоповерхівці у Харкові: у лікарнях залишаються 14 поранених, двоє у тяжкому стані

Як повідомляв Укрінформ, пообіді 15 вересня російські війська завдали удару авіабомбою по 12-поверхівці в Немишлянському районі Харкова. Загинула літня жінка, її тіло деблокували з-під завалів після ліквідації пожежі. Поранені 43 людини, серед них четверо дітей. Двоє поранених - у тяжкому стані: дитина та літній чоловік.

Фото: Zelenskiy/Official