У Києві зіткнулися маршрутка та легкове авто: загинула жінка, 17 постраждалих

Оновлено

У Голосіївському районі столиці внаслідок ДТП за участі мікроавтобуса загинула жінка, водій та пасажири мікроавтобуса постраждали.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Києва.

"Дорожньо-транспортна пригода трапилась на Столичному шосе за участі автомобіля Форд та мікроавтобусу Мерседес. Внаслідок автопригоди водійка легковика загинула, водій та пасажири мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції о 12:35. На місце події виїхали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного Главку, патрульна поліція та медики.

Пізніше в поліції повідомили, що внаслідок аварії постраждали водій Mersedes та 16 пасажирів, серед яких - дитина. Постраждалі – віком від 12 до 67 років. Всі вони доставлені до медичних закладів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

«Попередньо встановлено, що 44-річна кермувальниця Ford виїхала з другорядної дороги та повернула ліворуч, не надавши перевагу у русі маршрутному мікроавтобусу Mersedes сполученням «Демівщина-Київ», внаслідок чого відбулось зіткнення з подальшим перекидання мікроавтобусу», - ідеться у повідомленні.

За даними КМДА, станом на 13:45 п'ятьом пасажирам медики надали допомогу на місці, ще дев'ятьох постраждалих госпіталізували в медзаклади столиці. Серед госпіталізованих – зокрема, водій пасажирського транспортного засобу та одна дитина.

Рятувальники деблокували тіло загиблої водійки легкового авто.

Читайте також: На Полтавщині під колесами мотоцикла постраждав 6-річний хлопчик

"Через ДТП на Столичному шосе ускладнений рух транспорту в напрямку вул. Академіка Заболотного. На місці працюють усі екстрені служби, зокрема медики", - додали в держадміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, у Солом’янському районі столиці внаслідок зіткнення легкового автомобіля з тролейбусом постраждали двоє людей, їх доправили до лікарні.