На Донеччині через атаку РФ загинув рятувальник

У Донецькій області у вівторок через російську атаку загинув співробітник ДCНС.

Про це у Телеграмі поінформував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає Укрінформ.

«У професійне свято рятувальників росіяни завдали по них ударів - артилерією та авіабомбами. Сьогодні вранці окупанти обстріляли село у Покровському районі Донеччини. Внаслідок атаки загинув один рятувальник. Співчуття рідним та колегам загиблого», - написав Клименко.

Пізніше пресслужба МВС повідомила, що внаслідок російської атаки загинув рятувальник Артем Рєпін.

«На Донеччині під час ліквідації пожежі ворог обстріляв надзвичайників, загинув вогнеборець Артем Рєпін - головний майстер-сержант служби цивільного захисту. Він працював командиром відділення 83 державної пожежно-рятувальної частини 9 державного пожежно-рятувального загону. Вогнеборця невідкладно доправили до лікарні, але попри всі зусилля медиків, Артема не вдалося врятувати», - зазначили в установі.

Очільник МВС також поінформував. що внаслідок удару росіян авіабомбами по Харкову четверо рятувальників зазнали поранень.

«На даний момент відомо про чотирьох рятувальників, які дістали поранення - у момент атаки вони гасили пожежу у лісосмузі. Троє працівників перебувають у тяжкому стані. Зараз потерпілим надається уся необхідна допомога, бажаю якнайшвидшого одужання кожному», - зазначив Клименко.

Читайте також: Росіяни за добу поранили трьох жителів Донеччини

Клименко заявив, що жорстокості росіян немає меж, і українці у вівторок вчергове у цьому переконались. Міністр запевнив, що за кожен удар і за кожне понівечене життя буде відповідь.

Як повідомлялося, за інформацією мера Харкова Ігоря Терехова, внаслідок удару по Харкову постраждали щонайменше шестеро людей, серед них - рятувальники.

Фото ілюстративне