Росіяни минулої доби поранили 17 жителів Донеччини

За минулу добу, 20 вересня, внаслідок атаки російських загарбників дістали поранення 17 жителів Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

"За 20 вересня росіяни поранили 17 жителів Донеччини: 5 у Костянтинівці, 3 в Андріївці, 2 в Дружківці, Богоявленці і Новоукраїнці, 1 у Торецьку, Мирнограді і Селидовому", - зазначив голова ОДА.

Як підкреслив Філашкін, загальна кількість жертв російської армії на Донеччині (2764 загиблих та 6084 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Загалом за добу росіяни 31 раз обстріляли населені пункти Донеччини, додав Філашкін.

Як зазначається, у Богоявленці Вугледарської громади 2 людини поранено, зруйновано 2 будинки, ще 7 пошкоджено; у Новоукраїнці поранень зазнали 2 людини.

Покровський район: у Курахівській громаді пошкоджені 3 будинки у Трудовому і 1 у Ганнівці. У Покровську знищений будинок, пошкоджене підприємство, інфраструктурний об'єкт і 4 торгові павільйони. У Мирнограді поранено людину.

Краматорський район: у Зарічному Лиманської громади зруйновано 2 будинки. У Костянтинівці поранень зазнали 5 людей, пошкоджено 7 багатоповерхівок, 10 торгових павільйонів, крамницю, адмінбудівлю, 4 автівки, лінію електропередач і газогін.

У Сіверську Бахмутського району пошкоджено 2 будинки. У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 20 приватних будинків і багатоповерхівка.

Читайте також: Ворог минулої доби понад 300 разів вдарив по Запорізькій області

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині загарбники атакували дроном рятувальників.