Війська РФ протягом дня 20 разів обстріляли Нікопольський район, є пошкодження

Фото

Війська РФ увесь день обстрілюють Нікопольський район Дніпропетровщини, внаслідок чого пошкоджені приватні будинки, газогони, лінії електропередачі, комунальне підприємство.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Зо два десятки атак від ранку - артилерією та дронами. Цілий день від ворожого терору потерпає Нікопольський район Дніпропетровщини - райцентр, Червоногригорівська, Мирівська, Покровська та Марганецька громади. Пошкоджені комунальне підприємство, АЗС, вісім приватних будинків, три господарські споруди й стільки ж гаражів. Понівечені авто, ЛЕП та газогони. Люди цілі”, - написав Лисак.

За інформацією Лисака, у Кривому Розі продовжують усувати наслідки нічного удару росіян.

“За уточненими даними, у місті пошкоджені 14 багатоповерхівок і понад пів сотні приватних будинків. 17-річного постраждалого перевели на амбулаторне лікування. Ще двоє поранених – досі в лікарні”, - розповів начальник ОВА.

Як повідомлялося, вночі російські війська вдарили ракетами по житлових кварталах у центрі Кривого Рогу. Унаслідок атаки загинули 12-річний хлопчик і дві жінки віком 77 та 79 років. Поранень зазнали 17-річний хлопець та чоловіки віком 31 та 50 років.

Фото: Сергій Лисак