Унаслідок авіаударів РФ у Запоріжжі пошкоджені 40 багатоквартирних будинків

Фото

Унаслідок російських авіударів у Запоріжжі пошкоджені 40 багатоквартирних будинків, соціальні та інфраструктурні об'єкти.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

Наслідки нічної ракетної атаки армії РФ по Запоріжжю / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

“Внаслідок авіаударів, за попередніми даними, зазнали пошкоджень сорок житлових багатоквартирних будинків, а також об’єкти соціальної сфери та інфраструктури у Вознесенівському та Дніпровському районах міста Запоріжжя", - йдеться у дописі.

Зазначається, що на місцях влучань працюють понад пів сотні комунальників та більше 20 одиниць техніки: вони розбирають завали та закривають розбиті вікна листами ОСБ.

Секретар Запорізької міськради Регіна Харченко додала у Телеграмі, що внаслідок ударів також пошкоджені 10 нежитлових будівель та приміщень.

Читайте також: На Сумщині російські військові атакували дроном рейсовий автобус, є поранені

"Особи пільгових категорій мають змогу скористатися програмою фінансової підтримки мешканців Запоріжжя, житло яких було пошкоджені внаслідок ракетного обстрілу. Розмір одноразової допомоги - 15 тисяч гривень", - зазначила вона.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ завдали авіаударів по Запоріжжю та Запорізькому району. Повідомлялося про 17 постраждалих.