На Херсонщині за добу від російських ударів загинули двоє цивільних, ще 14 - поранені

У Херсонській області минулої доби через російську агресію двоє людей загинули та ще 14 дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його інформацією, під ворожим вогнем та авіаційними ударами опинилися Антонівка, Придніпровське, Білозерка, Комишани, Станіслав, Садове, Музиківка, Наддніпрянське, Зимівник, Томина Балка, Широка Балка, Інженерне, Токарівка, Новодмитрівка, Берислав, Монастирське, Шляхове, Михайлівка, Золота Балка, Велика Олександрівка, Гавриілвка, Томарине, Одрадокам'янка та місто Херсон.

Російські військові поцілили в об'єкти критичної інфраструктури, адмінбудівлю, заклад культури та медичні установи, сільгосппідприємства та магазини, а також у житлові квартали населених пунктів області, зокрема дев'ять багатоповерхівок та 20 приватних будинків.

Читайте також: Ворог обстріляв селище на Херсонщині - загинула 80-річна жінка, її донька поранена

Окрім того, загарбники пошкодили стільникову вежу, газогін, складське приміщення, гаражі, сільгосптехніку, службовий та приватні автомобілі.

Через російську агресію двоє людей загинули та ще 14 були поранені.

За словами Прокудіна, під час російської нічної атаки Сили протиповітряної оборони знищили на Херсонщині два безпілотники типу Shahed-131/136.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська ввечері 25 вересня обстріляли село Михайлівка Херсонської області з танка - загинув 72-річний місцевий житель.