Кількість поранених унаслідок учорашніх обстрілів Херсонської громади зросла до 15

У Херсонській громаді кількість поранених внаслідок учорашніх обстрілів зросла до 15 осіб - до медиків звернулися 57-річний чоловік та 49-річна жінка.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Сьогодні до медиків звернувся 57-річний чоловік. Учора він отримав контузію та мінно-вибухову травму. Лікарі проводять дообстеження пораненого», - написав Мрочко.

За його словами, чоловік поранений унаслідок учорашнього обстрілу селища Зимівник.

Також Мрочко інформує, що стало відомо про ще одну поранену внаслідок обстрілів громади 25 вересня. Начальник МВА розповів, що 26 вересня з селища Комишани до лікарні доставили 49-річну жінку. Напередодні ввечері ворожий снаряд влучив у її будинок. Потерпіла отримала вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію.

У МВА уточнили, що за минулу добу через російську агресію у Херсонській громаді одна людина загинула і 15 зазнали поранень різних ступенів тяжкості.

Читайте також: У Херсоні росіяни скинули вибухівку з дрона поруч із тролейбусом

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня 2024 року близько 13 години, військові РФ, попередньо, з артилерії обстріляли передмістя Херсона - селище Зимівник. Унаслідок атаки російських військових загинула 80-річна жінка. Її 48-річна донька тяжко травмована.

Херсонську міську територіальну громаду з 6 години 25 вересня по 6 годину 26 вересня російські війська обстріляли 10 разів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Зимівнику, Комишанах. Зокрема, пошкоджені 5 багатоповерхівок, 4 приватні будинки, цивільне авто.

Фото ілюстративне