На Рівненщині у блокпост в'їхала наповнена газом автоцистерна, є загиблий і поранені

Фото

На Рівненщині в суботу на трасі Київ-Ковель-Ягодин у блокпост врізалась наповнена газом автоцистерна, у результаті один поліцейський загинув, іще один правоохоронець та військовий травмовані.

Про це у Телеграмі повідомила поліція Рівненської області, передає Укрінформ.

«На Рівненщині автоцистерна врізалась у блокпост — загинув поліцейський, іще один поліцейський та військовий травмовані», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автопригода сталася сьогодні близько 08:15 на трасі Київ-Ковель-Ягодин. Водій автоцистерни DAF, 64-річний житель міста Кременчук, з невстановлених поки причин врізався у блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей.

Унаслідок ДТП загинув 40-річний поліцейський. Іще двоє осіб, 28-річний кінолог та 27-річний військовослужбовець, отримали тяжкі травми та перебувають у лікарні.

Читайте також: Смертельна ДТП на блокпосту: суд ще на два місяці продовжив арешт Тандиру

Керманич вантажівки отримав незначні тілесні ушкодження, відповідно до огляду — тверезий. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України

Внаслідок наїзду пошкоджене також службове авто поліцейського офіцера громади. Сам правоохоронець не постраждав.

Цистерна була наповнена газом, вона не розгерметизувалась.

У поліції пізніше повідомили, що на блокпосту, в який врізалася автоцистерна, загинув старший сержант поліції поліцейський Сергій Трум, за життя поранених правоохоронця і військового борються лікарі.

Читайте також: У Ніжині під колесами авто одного з керівників райуправління поліції загинув військовий

Зазначається, що 40-річний Сергій Трум працював у правоохоронних органах з 2005 року, - у патрульній службі, групі реагування патрульної поліції та конвойній службі. З травня він був відряджений до складу бойового підрозділу патрульної поліції «Хижак».

У загиблого поліцейського залишився 16-річний син.

Як повідомлялось, 28 вересня у результаті вранішньої подвійної атаки безпілотників на лікарню у м. Суми під час несення служби загинув полковник поліції Ігор Поладич.

Фото: Нацполіція