На Львівщині відсторонили директора дитячого закладу, якого звинувачують у насильстві

На час проведення перевірки керівника навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області, якого вихованці звинуватили в насильстві, відсторонили від роботи.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Щодо заяви уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця про те, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявами вихованок навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області через можливе насильство, яке скоював над ними директор. На місце виїхали правоохоронці та фахівці профільного департаменту Львівської ОДА. Львівська ОВА повністю сприяє розслідуванню», - написав начальник ОВА.

За словами Козицького, він тримає ситуацію на особистому контролі. Наголошується, що на час проведення перевірки керівника закладу відсторонили від роботи.

Читайте також: Лише третина жінок, які зазнають домашнього насильства вперше, звертаються по допомогу - експертка

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявами вихованців навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області про насильство, яке імовірно скоював директор.

За словами уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, він отримав відомості щодо можливого здійснення фізичного, психологічного та сексуального насильства щодо дітей директором навчально-реабілітаційного закладу на Львівщині.