Миколаївщина отримала 43 потужні генератори

Фото

Миколаївщина отримала 43 потужні генератори від європейських партнерів.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"2 жовтня Миколаївщина отримала 43 потужних генератори, які надалі будуть розподілені між закладами соціальної сфери, освіти, охорони здоров’я, спорту, а також об’єктами критичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що генератори надійшли у вигляді гуманітарної допомоги задля забезпечення сталого проходження осінньо-зимового періоду 2024-2025 років.

Участь у передачі пристроїв взяв начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, який зазначив, що генератори мають високий рівень комплектації та потужності.

«Дякую Мінреінтеграції та нашим європейським партнерам за допомогу, яка є особливо важливою для прифронтових населених пунктів регіону. Сподіваємося на подальшу співпрацю з метою подолання викликів, які постали перед нами в умовах війни», – сказав очільник ОВА.

Читайте також: Німеччина передасть Україні шість великих електрогенераторів

В ОВА наголосили, що отримана допомога є результатом успішної співпраці Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України разом із Механізмом цивільного захисту Європейського Союзу, Міністерством закордонних справ Польщі та місцевими органами державної влади.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародна допомога для Миколаївської області, яка постраждала внаслідок збройної агресії Російської Федерації, вже сягнула понад 300 млн євро.